Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
SPIN TEAM WEBSHOP
USKORO
REXIS: Premium serija multifilament žice
TOKYO — Yonex Co., Ltd. s ponosom najavljuje tehnološki napredak svoje REXIS serije i svojih najnovijih multifilament žica: REXIS COMFORT i REXIS SPEED.
S tisućama fino spojenih vlakana, REXIS serija ima udobne višefilamentne žice za igrače svih brzina zamaha u potrazi za udobnošću i osjećajem. Precizno je dizajnirana žica pomoću posebnih tehnika za maksimiziranje snage, udobnosti i izdržljivosti.

Za veću snagu udarca, FRF (Fuzija filamenta smole) koristi se za uklanjanje malih praznina između vlakana unutar žice. FORTIMOTM, visoko elastični poliuretan, popunjava praznine tijekom FRF-a, omogućujući vlaknima da budu fleksibilnije i odbojnije. Smola se zatim veže na najlonske filamente plazmom na molekularnoj razini kako bi se povećala trajnost.

UDOBNOST I BRZINA
REXIS COMFORT je multifilament koji sadrži savršenu kombinaciju snage, dodira i udobnosti. Preporučuje se uz novu VCORE seriju 6. generacije, REXIS COMFORT je za igrače svih brzina zamaha u potrazi za dodatnom snagom i udobnošću. REXIS SPEED dizajniran je s monofilamentnom bazom i jedinstvenom morskom (najlonskom) + otočnom (poliesterskom) strukturom. Najlon stvara snažnu odbojnost, dok je poliester integriran kako bi se spriječila deformacija žice. REXIS SPEED najbolje se uparuje s reketima EZONE i ASTREL i za igrače je svih brzina zamaha koji traže visoko responzivnu žicu s vrhunskom odbojnošću.
Autor: SPIN TEAM
Datum: 03.02.2021
SPIN TEAM WEBSHOP
PROČITAJ I OVO
PROČITAJ I OVO